Bemutatkozás

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretném ipari beszállítási tevékenységünkre felhívni az Ön és beszerző kollegái figyelmét.

Teljes körű ipari, higiéniai beszállítással, fogyás optimalizálással foglalkozunk.
 

Főbb szakterületek, tevékenységi témakörök:

-TORK 
Az Essity vezető világmárka a higiéniai termékek piacán.
A vállalatcsoport fenntartható módon fejlesz
t és állít elő személyi higiéniai  termékeket,tissue papírokat. Közel 150 országban értékesíti világmárkáit(ide tartozik a TENA és a Tork),illetve regionális márkáit(ide tartozik például a Libero,a Libresse,a Lotus,a Nosotras, a Saba,a Tempo és a Vinda).


-KIEHL
 A márka tisztítószer palettája kiterjed a konyhai, szaniter, és különböző anyagú padlókhoz való szerekre is. A termékek nagy kiszerelésének köszönhetően ideálisak nagyobb cégeknek is. A Kiehl méltán népszerű márka, hiszen széles termékpalettája a tisztítószerek legtöbb típusára kiterjed. 

-DEB-STOKO
Világ vezető szerepet tölt be a munkahelyi bőrápolás és a kézhigiénia területén.Több mint 80 éve kínálunk speciális bőrápoló és kézhigiéniai megoldásokat. Célunk, hogy magasabb szintű normákat vezessünk be a foglalkozási bőrbetegségek elleni küzdelemben és a fertőzések terjedésében, hogy a Hands Hands Matter a Workplace-ben.
                  
-VILEDA PROFESSIONAL
Az elmúlt 60 évben a Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH (FHCS) családi vállalkozás széles termékporfóliót alakított ki, és piacvezetővé vált a mechanikai tisztítótermékek iparágában. Következetesen a legkiválóbb minőségre és ügyfeleink és vásárlóink elégedettségére helyezzük a hangsúlyt. 

-NOTRAX
A Notrax 2018. januárjában csatlakozott a Justrite Safety Grouphoz.
A Justrite-nél minden biztonsággal kezdődik.Több mint egy évszázada ipari védelmi megoldások széles körével védettük a munkavállalókat,a munkahelyeket és a környezetet.

Munkavállaló és munkahelyi biztonság(kábelkezelés,vészhelyzeti zuhanyzók,veszélyes tárolás,ipari burkolat,mozgásbiztonság)
Környezetvédelem(aeroszol újrahasznosítás,földvédelem,anyagmozgatás,másodlagos szigetelés,kiömlési tartály)

-LUBETECH 
 Kármentés - környezetvédelem – olaj szorbensek.

-KÄRCHER                
Magas- és ultra magasnyomású mosókkal, porszívókkal és gőztisztítókkal, házi és kerti szivattyúkkal, seprő- és súrológépekkel, gépjárműmosó berendezésekkel, tisztítószerekkel, szárazjeges tisztítókkal, ivó- és használtvíz-feldolgozó berendezésekkel, vízadagolókkal és egy telematika által vezérelt flottamenedzsmenttel a Kärcher innovatív megoldásokat nyújt a problémákra. Ez egymásra hangolt termékeket és tartozékokat, valamint tanácsadást és szervizt foglal magába.

-Dr. WEIGERT 
A Weigrt évtizedek óta vezető szerepet tölt be a professzionális konyhai,laboratóriumi és orvosi műszerek és eszközök újrafeldolgozására szolgáló professzionális rendszerek megoldásainak fejlesztésében.Innovatív neodisher tisztító-és fertőtlenítő termékeink és koncepcióink az első osztályú eredmények alapjait jelentik.

-DUNI

A Duni innovatív asztali koncepciókat,kreatív csomagolást és elvételi megoldásokat kínál a szakembereknek és a fogyasztóknak. A Duni termékek világszerte több mint 40 piacon állnak rendelkezésre.
 

Mit jelent ez számunkra?

ü biztos háttér,

ü kiemelkedő minőség,

ü innováció,

ü professzionális rendszer,

ü környezettudatos gondolkodás.
 

Mit jelent partnereink számára?

ü idő – pénz – energia megtakarítás,

ü személyzet oktatása,

  • adagolórendszerek kihelyezése,

ü magas minőségű szolgáltatás,

ü fogyás optimalizálás,

ü költséghatékonyság.
 

Egyéb szolgáltatásaink:

ü teljes körű épülettakarítás,

ü munkavédelmi termékek, ill. az ehhez tartozó adagolást szabályzó automatizáló rendszerek forgalmazása,

ü speciális felületek tisztítása, karbantartása,

ü belső terek illatosítása.
 

FŐBB BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK RÖVID BEMUTATÁSA:

TORK

A TORK professionális higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínál éttermek,egészségügyi intézmények,irodák,iskolák és ipari létesítmények számára. 

A legfrissebb TORK hírek és újítások a www.sca-tork.com oldalon olvashatók.

Az SCA-ról
Az SCA egy világméretű higiéniai és papírgyártó cég,mely személyi higiénia,tissue,nyomdai papír és nyersfa termékeket fejleszt és gyárt. Termékeit 100 országban értékesíti. Több jól ismert márkával van tele a piacon,köztük a globális TENA és TORK márkával. 2011-ben a cég forgalma 11,7 milliárd euró volt. Jelenleg a cégcsoport 32.000 alkalmazottat számlál.
További információért látogasson el a www.sca.com oldalra.

Fenntarthatóság
Az SCA fenntratható megooldásokat nyújt partnerei számára. A termékek megbízható,környezetbarát nyersanyagból készülnek és mind a termékfejlesztés mind a gyártás során a fenntarthatóság szempontjai kiemelkedő fontosságúak. A fenntartható működés bizonyítékaként az SCA előkelő helyet foglal el a Dow Jones Fenntarthatósági,a WWF Környezettudatos Papíripari Vállalkozások 2012.évi,valamint az Ethisphere-a Világ Legetikusabb Cégeinek rangsorában.

KIEHL

Főként német gyártású professzionális tisztítószerek, melyek rendkívül széles spektrumú megoldást kínálnak az épülettakarítási, intézmény-takarítási és élelmiszeripari higiéniai igényekre. Elsőrendű feladatnak tekintik, hogy segítsenek – a cégeknek átfogó megoldást kínálva – a tisztítószerek, higiéniai termékek, eszközök és berendezések gyors, egyszerű és költséghatékony beszerzésében. Legfontosabb alapelv: a magas minőség, megbízhatóság és elérhető árak.

Különösen ajánljuk termékeiket éttermeknek, áruházaknak, bevásárlóközpontoknak, ipari létesítményeknek, hoteleknek, szállodáknak, wellness központoknak, szauna- és fürdőlétesítményeknek, közintézményeknek, hivataloknak, iskoláknak, irodaépületeknek. Termékeik az alapvető tisztítószerektől, a speciális ipari igényeket vagy kórházi, ipari, konyhai igényeket kielégítő termékekig terjed. A cég által forgalmazott termékek megfelelnek a HACCP rendszer követelményeinek, rendelkeznek a szükséges szakhatósági engedélyekkel, optimális bőr- és környezetkímélő hatásuk van, kellemes és természetes illattal rendelkeznek.

VILEDA PROFESSIONAL

Több mint 65 éves történelemre tekint vissza és nemzetközi szinten az egyik legismertebb háztartási márka a Vileda az O'Cedar®, Wettex®, Gala® és Swash® mellett.

 A kiemelkedő minőségű termék egy része ennek, amelynél sokkal több az a több éves tapasztalat, amit megosztunk Önnel. Támogatásaink, továbbképzéseink azt a célt szolgálják, hogy a tapasztalatainkat átadjuk, hogy a legkisebb költség mellett, a lehető legjobb tisztasági hatásfokot érjük el. A kifizetődő partnerkapcsolat az egyetlen módja, hogy az optimális terméket és megoldásokat kínáljuk, hogy a kutatások és fejlesztések élvonalában vagyunk. Tapasztalataink növelésének, azok hatékony átadásának az érdekében folyamatosan kapcsolatban vagyunk a piaccal és a partnereinkkel. Ezért mi a hosszú távú kapcsolatokban, a szoros együttműködésben és a nyitott egyszerű párbeszédben hiszünk. Minél többet tudunk az Önök helyzetéről, speciális igényeiről, annál jobb megoldást tudunk kínálni. Mondja el, miben tudunk segíteni. Konzultánsként, tanácsadóként bemutatjuk termékeinket, tisztítási megoldásokat és rendszereket. Termékfejlesztőként az Önök igényeinek leginkább megfelelő termékeket fejlesztjük ki.

Nem számít hogy milyen szerepben van szüksége Önöknek ránk. Biztos, hogy azon dolgozunk hogy az ígéretünket betartsuk: “helping you make a difference”. Egyáltalán van különbség a különböző termékek között? Igen, de azt azonnal ritkán lehet észrevenni. Termékeink mögött mindaz megjelenik, ami ahhoz szükséges, hogy a velünk való együttműködés gazdaságos legyen az Önök számára, úgymint: kutatás és fejlesztés, alapanyagok, azok kiválasztási módszerei, gyártási módszerek, tesztelés, tesztelés és még több tesztelés, folyamatos termékfejlesztés. Röviden: egész szervezetünk arra hivatott, hogy az Önök speciális igényeinek a legjobban megfelelő megoldásokat fejlesszük ki. Amikor a velünk való együttműködést értékeli, ne csak az egyes termékek költségét vegye figyelembe, hanem azt a hosszú távú gazdaságosságot, a termék tartósságát, intelligens megoldásokat, alapos tesztelési rendszert, konzultációs szolgáltatást, mely
 

DR. WEIGERT

A huszadik század technikai fejlődése lehetővé tette a gépi tisztítás és fertőtlenítés bevezetését az iparban és a kereskedelemben. A vállalat a kezdetektől fogva részt vesz a fejlesztés folyamatában.

Évtizedek óta élen járnak a professzionális gépi tisztítási/fertőtlenítési rendszerek fejlesztésében és értékesítésében, a labor- és orvostechnika, a gasztronómia, valamint a gyógyszeripar, a kozmetikai ipar és az élelmiszeripar területén egyaránt.

Az adagolás technikai rendszerek alkalmazásával takarékoskodhat, ugyanakkor biztos lehet a legoptimálisabb eredmények elérésében a higiéné, a biztonság és a munkavédelem terén. Cégük több mint 100 éve fejleszt és gyárt innovatív tisztítószereket (termékkörök: öblítők, áztató és előmosogató készítmények, tisztítószerek speciális mosogatógépekhez, por alakú tisztítószerek mosogatógépekhez, napi takarító- és fertőtlenítőszerek, felülettisztító- és ápolószerek, kézhigiénia), illetve fejleszt komplett higiénés rendszereket, keverő-adagoló berendezéseket konyhai takarításhoz, kézi adagolókat, adagolás-technikai kiegészítőket.

DEB-STOKO

Több mint 70 éves tapasztalattal rendelkeznek. A legnagyobb szakértelemmel hoznak létre bőr- és bőrtáplálási rendszereket az ipari, kereskedelmi, egészségügyi és élelmiszeripari ágazatok minden típusára vonatkozóan. Becslések szerint 40 millió ember használja ezeket a termékeket minden nap.


A mély szakmai ismeretekre és a kiterjedt értékesítési támogatásra alapozva a Deb a munkaadók számára olyan innovatív bőrápolási programokat nyújt, amelyek maximalizálják a munkavállalók részvételét a gondosan kidolgozott és megbízható bőrápoló rendszerek segítségével, melyeket minőségi termékek támogatnak, kellemes illatúak és költséghatékonyak.

NOTRAX

Egyike a világ legnagyobb integrált porvédő és ipari padlóburkolat gyártóinak. Elkötelezettségünk, hogy minőségi termékeket hozzanak létre.

Az élelmiszeripar számára készült Notrax padlószőnyegeket úgy tervezték, hogy a konyhai és élelmiszertermelési környezetben dolgozó munkavállalókat érintő fő tényezőkre – nevezetesen az állásra, a csúszós padlókra, a hideg munkahelyi környezetre, a higiéniai és élelmiszerbiztonsági szennyeződésekre – figyelemmel legyenek.
Csak a padlók tisztítása nem elegendő ahhoz, hogy megakadályozzák a csúszást. A Notrax padlószőnyegek speciális gumiformákból készülnek, és olyan mintákkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a folyadékok jó tapadását és azonnali eltávolítását.

A Notrax padlószőnyegek speciális gumiformákból készülnek, amelyek semlegesítik a leeső anyagok ütését, ezáltal csökkenti a törés és a zaj veszélyét a padlók védelme mellett.

KÄRCHER

A KÄRCER ipari tisztító berendezések gyártása közel évszázados múltra tekint vissza. Napjainkban antracit-szürke színű ipari gépek legismertebb és legelterjedtebb tagjai a hideg és meleg vizes nagynyomású mosók. Óriási kínálattal rendelkeznek az ipari porszívók, a szőnyegtisztítók, a padlósúrolók és a seprőgépek terén is.

A tisztítás-takarítás minden területére kínálnak gépeket, eszközöket, tisztítószereket, valamint a háztartások számára hobby célra megtalálhatóak magasnyomású mosók és seprőgépek, valamint szintén a háztartások számára elérhető termékek a nedves-száraz porszívók, takarítógépek, víz-beszűrős porszívók és gőzporszívók is.

Egyre több háztartásban alkalmazzák a gőztisztító berendezéseket is. A vegyszer nélküli tisztítás eszközeivel szintén széles kínálat áll rendelkezésre a környezettudatosan gondolkodó háziasszonyoknak.

DUNI
A Duni székhelye Malmö-ben van, de Svédországon kívül Németországban, Lengyelországban és Thaiföldön is van termelési egységük. A szabadalmaztatott minőségek mögött, úgymint Dunilin®, Dunicel® vagy – a teljesen új – Elegance, sokéves kutatás és fejlesztés áll, melynek eredményei olyan „High-Tech“-anyagok, amelyek asztalok terítésére, vagy szalvétaként funkcionálnak.


Elköteleztük magunkat amellett, hogy a világot egy tisztább hellyé tegyük!

 

0